Aeroportul La Guardia de la New York a fost redeschis vineri, după ce un terminal a fost evacuat pentru o scurtă perioadă de timp din cauza unui vehicul abandonat suspect, potrivit presei locale, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile au cerut pasagerilor să evacueze terminalul B joi, către ora locală 23.00 (6.00, ora României), pentru a inspecta o maşină lăsată cu uşile deschise în faţa terminalului, potrivit mai multor publicaţii.

O oră mai târziu, terminalul a fost redeschis, iar mai mulţi pasageri au postat mesaje pe Twitter cu o remorcă ce tracta SUV-ul suspect.

Nivelul alertei este extrem de ridicat la New York în urma atentatelor cu bombă din weekend, în cartierul Chelsea şi în New Jersey, soldate cu 31 de răniţi.

Presupusul autor al acestor atentate, Ahmad Khan Rahami, a fost arestat luni. Autorităţile cred că acesta a acţionat singur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.