Poliţia italiană a arestat un cetăţean tadjik pe care-l acuză că este un membru ”activ” al grupării jihadiste Statul Islamic (SI), după ce acesta a aterizat pe Aeroportul Fiumicino, la Roma. la coborârea dintr-un avion care venea din Olanda, au anunţat autorităţile, relatează Euronews.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul este acuzat într-un mandat de arestare internaţional de faptul că a fost în Siria pentru a lupta în cadrul SI în 2014.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani este prezentat ca fiind un fugar care a folosit numeroase identităţi, date de naştere şi naţionalităţi false, inclusiv din Uzbekistan, Kîrgîzstan şi Ucraina.

Poliţia a anunţat că l-a arestat luni, după ce a aterizat dintr-un avion care venea de la Eindhoven, în Olanda, înainte de prânz, în cadrul unei consolidări a securităţii Romei din cauza Războiului din Fâşia Gaza.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.