Un muncitor a murit, iar alţi şase au fost grav răniţi după ce o porţiune a unui pod rutier, aflat în construcţie în sudul Germaniei, s-a surpat miercuri, anunţă poliţia, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor informaţii anterioare, mai mulţi muncitori au murit, iar mulţi alţii au fost răniţi miercuri. O operaţiune de salvare era în curs. Două elicoptere şi aproximativ zece ambulanţe au fost mobilizate. Trei muncitori au fost ucişi, şase au fost răniţi, iar un număr neprecizat de muncitori este dat dispărut după prăbuşirea schelei pe autostrada A7, potrivit unui mesaj pe Twitter, scria Le Figaro.

O secţiune de aproximativ 40 de metri a podului s-a prăbuşit, a precizat Kathrin Thamm, o purtătoare de cuvânt a poliţiei.

Douăzeci de muncitori se aflau pe şantier la momentul respectiv.

În afară de muncitorul mort şi de cei şase răniţi, grav, mai mulţi muncitori au fost răniţi uşor, a precizat ea.

Era neclar imediat ce a condus la surparea secţiunii de pod, care trece pe deasupra unui drum de ţară.

Noul pod este construit în paralel cu cel vechi, de pe autostrada A7, în apropiere de Werneck, în Bavaria.

Lucrările de construire a noului pod, cu o lungime de 236 de metri, au început anul trecut şi urmează să fie finalizate la sfârşitul lui 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.