Un israeliano-britanic în vârstă de 19 ani, Binyamin Needham, a fost ucis duminică la Gaza, în timp ce servea în cadrul armatei israeliene, scrie presa britanică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Binyamin Needham a pledat din Anglia să se instaleze împreună cu familia la vârsta de opt ani, scrie ziarul israelian Haaretz.

El avea patru fraţi şi surori şi era cel mai mic dintre ei.

Potrivit armatei israeliene, Binyamin Needham a murit înfruntând combatanţi ai mişcării islamiste palestiniene Hamas într-o clădire.

El a fost promovat postum la gradul de sergent.

”Era atât de mândru şi tocmai îşi terminase antrenamentul de bază. Era fericit că-şi apără ţara”, a declarat Haartz sora sa Orly.

Potrivit BBC, tânărul este cel puţin al doilea cetăţean britanic care moare în Războiul din Fâşia Gaza.

Nathanel Young, un militar israeliano-britanic în vârstă de 20 de ani, a fost ucis de Hamas în atacul de la 7 octombrie.

În total, 75 de militari au fost ucişi în Războiul din Fâşia Gaza, potrivit Tsahalului, un bilanţ care nu include militarii ucişi în atacul de la 7 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.