Donald Trump a sosit marţi la Hanoi, în vederea celei de a doua sa întâlniri cu Kim Jong Un, menită să dea substanţă declaraţiei larg simbolice cu privire la ”denuclearizarea peninsulei” coreene de la finalul precedentului lor summit, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Capitala vietnameză găzduieşte miercuri şi joi această nouă întâlnire între liderul nord-coreean şi preşedintele american, al cărei loc exact şi desfăşurare au fost atent ţinute secrete.

Avionul prezidenţial Air Force One a aterizat marţi seara (ora locală) pe Aeroportul internaţional Noi bai, după o călătorie de 20 de ore.

Cu doar câteva ore mai devreme, purtând tradiţionalul său costum tip Mao, Kim Jong Un a coborât, după o adevărată odisee feroviară de 4.000 de kilometri, din faimosul său tren blindat verde-măslină în Gara Dong Gang, o localitate vietnameză de la frontieră, de obicei liniştită, în care elevi agitau steaguri aşteptându-l.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.