Preşedintele american Donald Trump a repostat duminică pe Twitter un montaj video care sugerează că loveşte o minge de golf cu care o trânteşte pe fosta sa rivală democrată Hillary Clinton, pe care a înfrânt-o în alegerile prezidenţiale, după ce aceasta se împiedică, de fapt, în timp ce urcă la bordul unui avion, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clinton a revenit pe fluxul de pe Twitter al şefului statului american în ultimele zile - în care şi-a promovat noua carte autobiografică, “What Happened”, despre campania prezidenţială din 2016 - după ce Trump şi-a reluat atacurile în campania ”Hillary necinstita”.

În acest clip trucat, repostat pe Twitter de mai mulţi utilizatori, Trump loveşte o minge de golf, pe un teren de golf care, în cadrele trucate, ar lovi-o şi trânti-o pe Clinton.

În înregistrarea originală în care apare Clinton, filmată în 2011, pe când democrata era secretarul de Stat al fostului preşedinte Barack Obama, nu pare nicio minge de golf.

”Incredibila lovitură de golf a lui Donald Trump (o trânteşte pe #HillaryNecinstitta (#CrookedHillary)”, era mesajul care însoţea montajul.

Trump a atacat-o în mod direct pe Clinton miercuri, într-o pereche de tweet-uri.

”Necinstita (de) Hillary Clinton dă vina pe toată lumea (şi pe tot), mai puţin pe ea, din cauză că a pierdut alegerile. Ea a pierdut dezbaterile şi şi-a pierdut direcţia!”, a scris el.

”«Deplorabilii» s-au întors să o bântuie pe Hillary. Ei şi-au exprimat sentimentele clar şi răspicat. Ea a cheltuit bani mulţi, dar, până la urmă, a ieşit din joc!”.

O purtătoare de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, declara miercuri că Hillary Clinton promovează ”poveşti false” în această carte.

Fosta candidată înfrântă recunoaşte în “What Happened” că a comis greşeli personale în campanie şi analizează factori care au condus la victoria lui Trump, inclusiv un amestec în alegeri al Rusiei, de partea lui, dar şi decizia fostului director FBI James Comey de a redeschide ancheta cu privire la scandalul e-mailurilor.

Clinton, care a acordat o serie de interviuri pentru a-şi promova cartea, a răspuns unor critici pe care Trump i le-a adresat pe Twitter îndemnându-l să citească o carte pe care a scris-o anterior, “It Takes a Village”, o carte cu imagini pentru copii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.