Preşedintele american Donald Trump a îndemnat la o “nouă unitate”, la o zi după un miting în cursul căruia şi-a atacat adversarii şi presa, relatează BBC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un discurs rostit la Reno, în Nevada, Trump a spus: “Suntem un singur popor, cu o singură casă şi un drapel măreţ”.

„În America nu pierdem niciodată credinţa, nu uităm niciodată cine suntem şi nu ne oprim niciodată din a ne strădui pentru un viitor mai bun”, a spus el.

“Nu suntem definiţi de culoarea pielii noastre, de figură, de salariu sau de partidul pe care îl susţinem. Suntem definiţi de umanitatea noastră comună”, a adăugat preşedintele.

Sute de manifestanţi s-au strâns în faţa centrului de convenţie unde a vorbit liderul de la Casa Albă.

Preşedintele american Donald Trump şi-a apărat cu vigoare, marţi seara (ora locală), reacţia de după violenţele sângeroase de la Charlottesville, într-un discurs în faţa a mii de susţinători entuziaşti, la Phoenix, lansând noi salve împotriva presei şi elitelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.