Donald Trump a sugerat joi Comisiei pentru Informaţii din cadrul Senatului, care anchetează o eventuală complicitate între echipa sa de campanie şi Rusia, să ancheteze mai degrabă presa americană care difuzează, în opinia sa, ”informaţii false”, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La o zi după o conferinţă de presă a preşedintelui acestei puternice Comisii şi după dezvăluirea de către postul NBC News a unor tensiuni puternice cu secretarul său de Stat Rex Tillerson, locatarul casei Albe i-a sfătuit pe senatori să se concentreze asupra altor lucruri decât amestecul străin în alegerile prezidenţiale din 2016.

”De ce nu anchetează Comisia de Informaţii posturile de ştiri false din ţara NOASTRĂ, ca să înţeleagă de ce atât de multe dintre informaţiile noastre sunt FALSIFICATE piesă cu piesă!”, a scris Trump într-o serie de tweet-uri joi dimineaţa.

Comisia încearcă să stabilească nivelul amestecului Rusiei, printr-o campanie de dezinformare pe reşele de socializare, şi să identifice presupuse ”relee” în Statele Unite, chiar în echipa de campanie a lui Donald Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.