Preşedintele Donald Trump a făcut un apel la unitate după atacul armat care a vizat miercuri congresmeni republicani, relatează BBC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Poate că avem diferendele noastre, dar am face bine să ne amintim în stfel de momente că toţi cei care servesc în capitala naţiunii noastre se află acolo pentru că, în primul rând, iubesc ţara noastră”, a spus Trump, descriind atacul drept “foarte, foarte brutal”.

“Suuntem cei mai puternici atunci când suntem uniţi şi când lucrăm împreună pentru binele comun”, a adăugat el.

Trump le-a adus un omagiu celor doi ofiţeri din Poliţia Capitoliului răniţi în schimbul de focuri cu atacatorul. „Multe vieţi ar fi fost pierdute”, dacă nu ar fi fost ofiţerii care “au fost răniţi în atacul foarte, foarte brutal”, a subliniat preşedintele SUA.

El a adăugat că membrul Camerei Reprezentanţilor Steve Scalise, rănit la şold “este în stare stabilă”. “America se roagă pentru dumneavoastră (Scalise – n.r.) şi America se roagă pentru toate victimele acestui atac armat îngrozitor”, a adăugat el.

Trump a mai anunţat că autorul atacului a murit în urma rănilor suferite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.