Cel puţin trei persoane - un cuplu în vârstă şi un agricultor - au murit în Sardinia, în urma unor inundaţii cauzate de precipitaţii puternice, iar alte două au fost date dispărute în oraşul Bitti, situat în provincia Nuoro, potrivit presei italiene, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cotidianul La Repubblica scrie că victimele sunt un cuplu în vârstă şi un agricultor, blocaţi în camionul acestuia, luat sâmbătă de un torent de noroi.

Primarul oraşului Nuoro, Andrea Soddu, i-a îndemnat pe locuitori, pe pagina sa de Facebook, să ia ”maximum de (măsuri de) precauţie” şi să rămână acasă până după ridicarea unei alerte.

Rafale puternice de vânt şi ploi se abat asupra regiunii, începând de vineri, şi antrenează pene de curent şi întreruperi ale liniilor telefonice.

Într-o înregistrare video difuzată pe site-ul ziarului Unione Sarda surprinde un val de apă şi noroi care devastează locuinţe la Bitti.

În 2013, 19 persoane au murit în inundaţii în nordul Sardiniei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.