Suspectul arestat după atacul de luni de la un târg de Crăciun de la Berlin a negat orice implicare în atentat, scrie presa germană citată de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel puţin 12 persoane au fost ucise şi alte 49 au fost rănite când un camion înmatriculat în Polonia a intrat în plin în mulţimea strânsă la Târgul de Crăciun din Berlin.

Potrivit autorităţilor, principalul suspect este un refugiat pakistanez în vârstă de 23 de ani, care ar fi ajuns în ţară anul trecut şi locuia într-un centru de primire percheziţionat marţi dimineaţă.

Şoferul camionului a fugit imediat de la locul faptei şi ar fi fost arestat la scurt timp după aceea, într-un parc din apropiere de locul atacului. Suspectul nu se afla în vizorul autorităţilor germane sub suspiciune de terorism, dar comisese infracţiuni minore.

Un bărbat polonez care a fost găsit mort în cabina camionului ar fi fost şoferul iniţial al vehiculului, care ar fi fost furat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.