Principalul acuzat în procesul atentatelor de la 13 noiembrie 2015, Salah Abdeslam, a fost testat pozitiv covid-19 luni, au confirmat avocaţi ai părţii civile, o informaţie dezvăluită de postul franceinfo, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starea sănătăţii celui mai supravegheat deţinut din Franţa, singurul membru în viaţă al comandourilor de la 13 noiembrie 2015, nu ridică, pentru moment, îngrijorări.

Însă, în cazul în care deţinutul este pozitiv covid săptămâna viitoare, reluarea procesului, prevăzută la 4 ianuarie, ar putea fi amânată.

În cazul absenţei inculpatului la audieri, avocaţii săi ar putea cere o amânare.

Procesul atentatelor din ianuarie 2015 a fost suspendat timp de mai multe săptămâni, după ce principalul acuzat Ali Riza Polat a fost testat pozitiv covid.

Salah Abdeslam urmează să fie testat din nou luni, cu o zi înainte de reluarea procesului.

Potrivit franceinfo, clădirea în care este deţinut Salah Abdeslam este izolată şi este considerată, în prezent, un cluster sau focar de contagiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.