Un cinematograf din San Francisco a fost evacuat, iar o persoană înarmată a fost arestată în cursul nopţii de marţi spre miercuri, relatează Associated Press. Nimeni nu a fost rănit în operaţiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O purtătoare de cuvânt a Poliţiei, Grace Gatpandan, a declarat că autorităţile au primit un apel la numărul de urgenţă 911, marţi seară, că o persoană, posibil înarmată cu un pistol, se află în cinematograful centrului comercial Metreon, din centrul San Francisco.

 

Ofiţerii au ajuns rapid la faţa locului şi au evacuat cinematograful, “ca măsură de precauţie”, a spus purtătoarea de cuvânt.

Potrivit lui Gatpandan, ancheta este încă în curs, iar populaţia a fost îndemnată să evite zona.

Unul dintre martori, Jeff Wincek, a declarat pentru San Francisco Chronicle că, deşi luminile erau stinse, a văzut bărbatul fluturând pistolul. Acesta a rămas aşezat pe scaun, în timp ce oamenii îngroziţi au fugit din sală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.