Noul ministru al Sănătăţii din Republica Moldova, Ala Nemerenco, a făcut parte din echipa lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii în 2016.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ala Nemerenco este noul ministru al sănătăţii din Republica Moldova. Ala a fost parte din echipa mea de la Ministerul Sănătăţii - România în 2016”, scrie Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

El spune că „Ala are mintea, buna credinţă şi puterea de muncă necesare pentru a le da tuturor moldovenilor (şi nouă, tuturor celor cărora ne pasă) #speranţă! Speranţă că se poate mai bine, speranţă că se poate şi aici, la marginea Europei, unde statul a fost capturat de puteri şi/sau interese meschine pentru atât de multă vreme”.

„Ala, dacă îţi putem fi de folos în misiunea ta, aici suntem”, încheie Vlad Voiculescu.

Parlamentul din Republica Moldova s-a întrunit, sâmbătă, într-o şedinţă extraordinară, ignorând decizia Curţii Constituţionale de a fi dizolvat. Curtea Constituţională a declarat neconstituţionale, sâmbătă, într-o şedinţă rapidă, toate deciziile luate de Parlament. Cu toate acestea, Parlamentul a acordat votul de încredere Guvernului condus de Maia Sandu, care a şi depus jurământul.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.