Armata rusă a atacat cu rachete de croazieră un depozit de carburant situat în apropiere de Liov, folosit de către forţe ucrainene, anunţă duminică Ministerul rus al Apărării, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a vizat astfel o instaţie din Liov, folosită în vederea reparării unor sisteme de apărare antiaeriană, staţii radar şi vizoare de tanc, precizează ministerul rus.

”Forţele armate ale Fedraţiei ruse îşi continuă acţiunile ofensive în cadrul operaţiunii militare speciale”, a subliniat un purtător de cuvânt al ministerului, Igor Konaşenkov.

Ministerul rus al Apărării a difuzat o înregistrare video a atacului cu rachete de la Liov.

Autorităţile locale de la Liov au anuţnat că civili au fost răniţi în aceste atacuri.

Rusia a folosit rachete de croazieră pentru a distruge un ”arsenal” sisteme antierene de tip S-300 şi de tip Buk, anunţă ministerul rus.

Forţe ruse au distrus mai multe drone, mai anunţă ministerul.

Un consilier de la Ministerul ucrainean de Interne, Vadim Denisensko, a acuzat Rusia de faptul că a atacat depozite de carburant şi de hrană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.