Bătălia de la Donbas rămâne principalul interes strategic al Rusiei, în vederea îndeplinirii obiectivului declarat de a asigura controlul asupra regiunilor Doneţk şi Lugansk, precizează Ministerul britanic al Apărării în raportul zilnic, într-o postare pe Twitter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bătălia de la Donbas rămâne principalul interes strategic al Rusiei, în vederea îndeplinirii obiectivului declarat de a asigura controlul asupra regiunilor Doneţk şi Lugansk”, se arată în comunicat.

”Luptele grele din regiunile respective s-au purtat în special în jurul Lysychansk şi Severodontsk, cu o încercare de a avansa spre sud din Izium către Slovyansk”, mai precizează Ministerul britanic al Apărării.

”Datorită rezistenţei ucrainene, cuceririle teritoriale ale Rusiei sunt limitate şi au fost obţinute cu un cost semnificativ în rândul forţelor ruse”, se mai specifică în comunicat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.