”Deunăzi, fostul preşedinte Trump a anunţat că a fost vaccinat cu un «booster». Este unul dintre puţinele lucruri asupra cărora suntem de acord”, a declarat în glumă preşedintele american Joe Biden, într-un discurs cu privire la strategia sa împotriva variantei omicron a SARS-CoV-2, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formularea lui Biden este un eufemism, atât de puternic este antagonismul între cei doi, din cauză că miliardarul continuă să susţină - împotriva oricărei evidenţe - că el este adevăratul învingător în ultimele alegeri prezidenţiale.

Biden se referă la un fragment al unei înregstrări video a unei intervenţii publice a lui Donald Trump, animată de către un fost animator al postului conservator Fox News, care a partajat-o luni pe reţele de socializare.

”V-aţi făcut «booster»-ul?”, în întreabă acest animator, Bill O'Reilly, pe fostul preşedinte, care răspunde ”da”.

Donald Trump gesticulează apoi, pentru a reduce la tăcere proteste în publicul de la acest evenment.

”Nu faceţi asta!”, repetă el.

Fostul şef de stat şi soţia sa s-au vaccinat cu puţin înainte de a pleca de la Casa Albă, însă nu în mod public.

Joe Biden a fost vaccinat complet şi cu un ”booster” în faţa presei.

Donald Trump şi-a încurajat ulterior simpatizanţii să se vaccineze, în pofida unor reticenţe puternice ale unora dintre aceştia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.