Guvernul francez ”lucrează la diverse scenarii de ieşire din izolare”, a anunţat miercuri o purtătoare de cuvânt a Executivului, Sibeth Ndiaye, evocând între criteriile avute în vedere teste de depistare sau numărul internărilor la reanimare, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Observăm în ţări în care epidemia a început mai devreme decât în (ţara) noastră că se pun multe întrebări (...) despre modul în care trebuie să organizăm atât ieşirea din izolare (...), cât şi ce se întâmplă după aceea”, a declarat Sibeth Ndiaye în urma unei şedinţe a Consiliului de Miniştri.

”Ceea ce este sigur, este că avem în continuare date ştiinţifice de colectat (...), care trebuie să ne clarifice”, a spus ea.

Este ”un pic devreme pentru a se organiza o ieşire din criză”, iar Guvernul ”nu este în măsură azi să spună când se va termina această criză”, a declarat ea.

În prezent, Franţa se află în izolare pânăla 15 aprilie.

Însă autorităţile au avertizat deja că această perioadă poate fi prelungită din nou.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.