Douăzeci şi una dintre cele 48 de persoane rănite sâmbătă noaptea îi atentatul de pe London Bridge se află în stare critică, potrivit Sistemului Naţional de Sănătate (NHS) England, citat de Press Association (PA), relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serviciul de ambulanţă al Londrei a anunţat duminică faptul că 48 de persoane au fost spitalizate după ce au fost rănite în atentat, soldat cu şapte morţi.

O camionetă a intrat în trecători, pe pod, după care trei bărbaţi au coborât şi au început să înjunghie oameni la întâmplare şi în restaurante şi baruri din vecinătate.

Poliţia a anunţat că i-a împuşcat mortal pe cei trei atacatori.

Sute de persoane au fugit să-şi salveze viaţa în haosul de după atentat.

Pe de altă parte, premierul Theresa May le-a vizitat în privat pe unele dintre victimele atentatului, lovite de camionetă sau înjunghiate în centrul Londrei, relatează The Associated Press.

Potrivit The Guardian, premierul s-a dus să afle de la sursă informaţii despre atentat.

Downing Street a confirmat vizita, însă a precizat că nicio instituţie de presă nu a fost invitată, scrie ziarul.

Potrivit AP, May a vizitat King's College Hospital, unde sunt internaţi 14 dintre cei 48 de răniţi pe London Bridge şi în restaurante şi baruri din apropiere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.