Stephen Paddock a deschis focul duminică, timp de zece minute, asupra spectatorilor unui concert de muzică country, la Las Vegas, omorând 58 de persoane şi rănind peste 500 de la etajul al 32-lea al hotelului Mandalay Bay, scrie AFP care a prezintă cronologia celui mai sângeros atac din istoria Statelor Unite - furnizată de poliţia locală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

- 22.05 (luni, 8.05, ora României): Stephen Paddock deschide focul asupra concertului.

- 22.12: doi poliţişti sosesc la etajul al 31-lea al Mandalay Bay şi spun că tirurile provin de la etajul de deasupra.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

- 22.15: ultimele focuri de armă.

- 22.17: cei doi poliţişti ajung la etajul al 32-lea al hotelului.

- 22.18: un agent de securitate le spune poliţiştilor că este rănit de gloanţe şi le dă forţelor de ordine indicaţii despre locallizarea camerei atacatorului. Peste 200 de gloanţe au fost trase din camera sa către hol.

- 22.26-22,30: opt agenţi de poliţie ajung la etajul al 32-lea al hotelului şi se îndreaptă către cameră, pentru a vedea dacă sunt şi alţi atacatori sau răniţi.

- 23.20: agenţii de poliţie folosesc explozivi pentru a forţa camera lui Paddock, un apartament. Ei îl găsesc pe jos,. Uşa camerei este închisă.

- 23.27: poliţia forţează a doua uşă şi constată că nu mai este nimeni altcineva în apartament.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.