Poliţia a găsit 11 telefoane, cocaină şi 2.600 de euro numerar în locuinţa unui suspect reţinut în cadrul anchetei cu privire la atacul cu camionul frigorific comis la Nisa joi, de Ziua Naţională a Franţei, potrivit unor oficiali francezi, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Suspectul se află printre cele şapte persoane reţinute în ancheta cu privire la atacul de săptămâna trecută, soldat cu 84 de morţi.

Trei dintre suspecţi au fost aduşi luni la sediul serviciilor franceze de informaţii din Paris, unde ar urma să fie acuzaţi de terorism, potrivit unui oficial din domeniul securităţii.

La locuinţa unuia dintre suspecţi - un albanez -, anchetatorii au găsit telefoane şi cocaină, potrivit acestui oficial şi Procuraturii din Paris.

Aceste surse au refuzat să ofere detalii despre legătura dintre suspect şi autorul atacului de la Nisa, Mohamed Lahouaiej Bouhlel.

Bouhlel a fost ucis de poliţişti după ce a intrat cu un camion frigorific în mulţime, imediat după un foc de artificii pe Promenade des Anglais.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.