Cel puţin opt persoane au fost ucise, iar alte şase au fost rănite, marţi, în Ucraina, într-un atac aerian vizând o zonă rezidenţială în oraşul Harkov (est), luat cu asalt de către forţe ruse, anunţă autorităţile locale, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Opt persoane au fost ucise, şase au fost rănite, iar 38 de persoane au fost salvate” în urma unui ”atac aerian”, anunţă pe Facebook Serviciul ucrainean pentru Situaţii de Urgenţă.

Serviciul publică imagini cu salvatori care intervin într-un imobil avarat.

La Harkov, al doilea cel mai important oraş ucrainean, situat în apropierea frontierei ce Rusia, au loc confruntări armate dure între apărători ucraineni şi armata rusă, care a invadat săptămâna trecută Ucraina.

Un bombardament care a vizat marţi dimineaţa piaţa centrală din Harkov s-a soldat cu cel puţin zece morţăi şi 20 de răniţi, potrivit salvatorilor ucraineni, are audifuzat imagini cu victime scoase dintre dărâmături ale sedului administraţiei locale.

Cel puţin 11 oameni au fost ucişi luni la Harkov în atacuri ruse.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.