Camera Reprezentanţilor din SUA a aprobat luni, în unanimitate, o rezoluţie care condamnă şi trage la răspundere Rusia pentru agresiunea prin care a doborât o dronă a Forţelor Aeriene americane deasupra Mării Negre în luna martie, anunţă CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Votul a fost de 410-0.
 
Un avion de vânătoare rusesc a forţat doborârea unei drone a Forţelor Aeriene americane deasupra Mării Negre la 14 martie, după ce a avariat elicea dronei americane MQ-9 Reaper, potrivit armatei americane.
 
Drona Reaper şi două avioane ruseşti Su-27 zburau deasupra apelor internaţionale de deasupra Mării Negre, când unul dintre avioanele ruseşti a zburat intenţionat în faţa dronei fără pilot şi a aruncat combustibil pe aceasta de mai multe ori, se arată într-o declaraţie a Comandamentului European al SUA.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.