Premierul britanic Boris Johnson a fost implicat într-un accident rutier minor, miercuri, după ce un manifestant a sărit în faţa automobilului la bordul căruia se afla liderul conservator în timp ce pleca de la Parlament, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În imagini postate pe reţele de socializare este surprins un bărbat care fuge către automobilul argintiu, marca Jaguar, în timp ce vehiculul iese pe poarta Parlamentului, escortat de un poliţist pe motocicletă şi un automobil marca Range Rover de susţinere.

Jaguarul în care se afla Johnson a frânat brusc şi a fost lovit din spate de Range Rover, care i-a turtit portbagajul.

Coloana oficială s-a oprit puţin, după care a pornit din nou.

Downing Street a confirmat că Johnson se afla în Jaguar şi a anunţat că nu s-a raportat vreo rănire.

Manifestantul a fost trântit la pământ în acest incident, potrivit unor imagini, care surprind de asemenea arestarea acestuia de către poliţie.

Mai multe grupuri reduse de manifestanţi protestau miercuri în faţa sediului Parlamentului, inclusiv manifestanţi împotriva Brexitului şi în favoarea kurzilor.

Johnson se întorcea la biroul său, la numărul 10 pe Downing Street, în urma unei sesiuni de interpelări în Parlament.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.