Preşedintele american Joe Biden i-a felicitat pe regele Charles al III-lea şi pe regina Camilla pentru încoronarea lor, sâmbătă, salutând pe Twitter „îndelungata prietenie” americano-britanic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Prietenia îndelungată dintre Statele Unite şi Regatul Unit este o sursă de forţă pentru cele două popoare ale noastre”, a spus el, spunând că este „mândru” că soţia sa, Jill, reprezintă Statele Unite la ceremonia de la Londra.

Prima-doamnă Jill Biden, care a reprezentat Statele Unite la încoronarea Regelui Charles, s-a întâlnit vineri pentru prima dată cu soţia premierului britanic Rishi Sunak, Akshata Murty, şi a vizitat Londra, înainte de a lua parte la recepţia de la Palatul Buckingham. 

La opt luni după ce a devenit rege, Charles al III-lea a fost încoronat, sâmbătă, la Westminster Abbey, în cadrul unei ample ceremonii religioase, în faţa a aproape 2.300 de invitaţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.