Comandamentul militar suprem al Ucrainei a declarat luni că forţele sale au distrus toate cele 35 de drone Shahed, de fabricaţie iraniană, pe care Rusia le-a lansat în timpul nopţii asupra diferitelor ţinte din întreaga ţară, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Federaţia Rusă a lansat (de asemenea) 16 lovituri cu rachete noaptea trecută, în special asupra oraşelor din regiunile Harkov, Herson, Mikolaiv şi Odesa", a declarat Statul Major General al Forţelor Armate ale Ucrainei în actualizarea sa zilnică.

Primarul Kievului, Vitali Kliciko, a declarat că cel puţin cinci persoane au fost rănite în capitală, în urma pagubelor provocate clădirilor şi infrastructurii.

În cursul zilei precedente, ruşii au efectuat 61 de lovituri aeriene şi 52 de atacuri cu rachete asupra poziţiilor forţelor ucrainene şi zonelor populate. "Din nefericire, există civili morţi şi răniţi, au fost avariate clădiri înalte, locuinţe private şi alte infrastructuri civile", a precizat armata ucraineană.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.