Preşedintele republican în exerciţiu Donald Trump le-a spus unor aliaţi, în ultimele zile, că nu intenţionează să-şi recunoască înfrângerea de către candidatul democrat la preşedinţie Joe Biden, chiar dacă este înfrânt în statele-cheie Georgia şi Pennsylvania, fără de care nu poate rămâne la Casa Albă, dezvăluie CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consilieri de-ai săi, inclusiv secretarul general al Casei Albe Mark Meadows, nu au încercat să-i pezinte consecinţele unui asemenea gest, ci i-au alimentat declaraţiile false potrivit cărora i se ”fură” alegerile, scrie CNN.

Potrivit CNN, aliaţii lui Trump sunt tot mai îngrijoraţi de faptul că unul dintre ei va fi nevoit să-i spună clar preşedintelui în exerciţiu al Statelor Unite că mandatul său s-ar putea apropia de final.

Ei nu au decis încă cine să facă acest lucru.

Potrivit unor surse, Jared Kushner sau Ivanka Trump ar urma să-i dea această veste proastă lui Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.