Artistul Tudor Chirilă a fost implicat miercuri într-o altercaţie în zona centrală a Capitalei, bărbatul cu care a avut disputa şi cu care se cunoştea de mai mult timp solicitând intervenţia poliţiei. Tudor Chirilă a explicat că, în timp ce se afla miercuri în centrul Bucureştiului, a avut un conflict bărbătesc cu un individ care l-a provocat mai multe minute. „Am fost provocat în timp ce stăteam la cafea. Tatăl meu a fost făcut securist. Am avut un conflict bărbătesc cu un individ care m-a provocat timp de 10 minute. Nu mi se pare normal să stau la o masă şi să fiu provocat şi jignit”, a spus Tudor Chirilă pentru Antena3. Ulterior, Tudor Chirilă a oferit, într-un mesaj publicat pe Facebook, detalii referitoare la incidentul care a culminat odată cu injuriile aduse de un bărbat la adresa tatălui cântăreţului, regretatul jurnalist sportiv şi scriitor Ioan Chirilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Tudor Chirilă: Nu m-am putut stăpâni şi i-am tras două palme. Lucrul ăsta nu i-a făcut dreptate nici lui taică-miu, nici mie

"Astăzi, în jurul orei 11.00, prin apel 112, Secţia 1 Poliţia a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că a avut o divergenţă, cu un alt bărbat, pe care îl cunoaşte de mai mult timp. Persoana a reclamat că a fost lovită", anunţă Poliţia Capitalei.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie.

Bărbatul care a sesizat conflictul a refuzat sprijinul echipajului medical.

"Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe", precizează poliţia.

Surse apropiate anchetei au declarat unul dintre cei implicaţi este artistul Tudor Chirilă şi că bărbatul care a sunat la 112 nu a depus plângere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.