Două motociclete şi un tractor sunt implicate, vineri, într-un accident pe DN 1 D, în judeţul Prahova. Doi adolescenţi au fost răniţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: IPJ Prahova a transmis că un bărbat, în vârstă de 50 de ani, în timp ce conducea un tractor ce tracta o autoutilitară, pe DN1D pe sensul Ploieşti-Urziceni, la km 15+900 a intrat în coliziune cu cele două motociclete.

”În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor motociclurilor, care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Prahova. 

Poliţiştii au precizat că tractoristul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l. 
 
”Conducătorii motociclurilor nu au putut fi testaţi din cauza leziunilor. Traficul este restricţionat pe sensul de deplasare Urziceni-Ploieşti”, au mai transmis poliţiştii. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Autorităţile intervin, vineri, pe DN 1 D, în judeţul Prahova, la un accident rutier.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1D Urziceni-Ploieşti, în apropierea localităţii Fulga, judeţul Prahova, s-a produs un accident rutier între un tractor şi două motociclete, soldat cu rănirea celor doi motociclişti, ce sunt evaluaţi medical”, a transmis Centrul Infotrafic.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

”În urma evaluarii medicale, motocicliştii, 2 minori în vârstă de 17 ani erau conştienţi, prezentând traumatisme cranio-cerebrale şi traumatisme cranio-faciale. Ulterior, aceştia au fost transportati la spital, pentru investigaţii suplimentare”, a transmis ISU Prahova.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.