Un incendiu violent a izbucnit, miercuri seară, într-un apartament dintr-un bloc din Târnăveni, şapte adulţi şi doi copii fiind evaluaţi de către medici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”În interiorul apartamentului nu era prezentă nici o persoană la momentul izbucnirii incendiului. La acest moment din întregul imobil au fost evacuaţi preventiv 27 de locatari”, a transmis ISU Mureş. 

Incendiul este lichidat. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Două autospeciale de stingere, o autoscară mecanică şi o ambulanţă SMURD B2 intervin în aceste momente în municipiul Târnăveni, în urma producerii unui incendiu care se manifestă generalizat într-un apartament situat la etajul 2 dintr-un bloc cu 4 etaje de pe strada 1 Decembrie 1918”, a transmis, miercuri seară, ISU Mureş.

Instituţia a precizat că se acţionează pentru evacuarea întregului bloc.

”Până la acest moment au fost evacuaţi 7 adulţi şi 2 minori care sunt evaluate medical de cele două echipaje SMURD prezente la locul intervenţiei”, a mai transmis sursa citată.

Pompierii au localizat incendiul, acesta manifestându-se violent cu degajări mari de fum.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.