Un incendiu a cuprins, vineri seară, clădirea unei foste halte de lângă calea ferată din Târgu Mureş, în interior pompierii găsind o persoană carbonizată. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, a anunţat Poliţia, care a deschis un dosar penal pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - "La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 20:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la un imobil, din Târgu Mureş, s-a produs un incendiu. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, precum şi echipaje din cadrul I.S.U. Mureş, procedându-se la stingerea incendiului.  În interiorul imobilului a fost identificat cadavrul unui bărbat, de 56 de ani", a precizat Poliţia Judeţeană Mureş.

Cadavrul a fost transportat la I.M.L Târgu Mureş, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, un incendiu a izbucnit la clădirea fostei halte de lângă calea ferată din municipiul Târgu Mureş, pe Aleea Carpaţi.

Acolo au intervenit pompierii de la Detaşamentul Târgu Mureş, însă clădirea ardea generalizat.

"Din nefericire, în interior a fost identificată o victimă carbonizată", a transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.