Două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini, produs duminică, pe DN 2, în zona localităţii Leţcani, din judeţul Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Trei autoturisme au fost implicate în accidentul rutier de la Leţcani. Iniţial, apelul primit la ora 14:30 la 112 anunţa că au fost implicate două maşini, ambele ieşite în decor.
Conform oficialilor ISU Iaşi, în urma accidentului două femei au fost rănite, acestea fiind preluate de către echipajele medicale şi transportate la spital.
Celelalte persoane implicate în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, a precizat sursa citată.
La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie, inclusiv unul echipat cu modul de descarcerare, însă nu a fost nevoie de intervenţia acestuia.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pe DN 2, localitatea Leţcani, judeţul Iaşi, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme”, anunţă ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma impactului au fost rănite 5 persoane,  evaluate medical la faţa locului.

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.