O explozie s-a produs, joi dimineaţă, într- un apartament din municipiul Galaţi.Cinci persoane, una cu arsuri pe mai mult de jumătate din suprafaţa corpului, au fost transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Dispeceratul Distrigaz Sud Reţele a transmis că a fost sesizat în această dimineaţă cu privire la evenimentul produs ȋn imobilul de la adresa mai sus menţionată, astfel că echipele de intervenţie ale companiei s-au deplasat la faţa locului şi au luat primele măsuri de siguraţă, sistând alimentarea cu gaze naturale în imobilul respectiv.

”În urma investigaţiilor tehnice efectuate de către echipele Distrigaz Sud Reţele, nu au fost depistate scurgeri de gaze pe reţeaua de distribuţie din zona imobilului respectiv. Din informaţiile preliminare, explozia s-a produs pe instalaţia de utilizare a gazelor naturale de a cărei ȋntreţinere şi exploatare sunt responsabili clienţii. Distrigaz Sud Reţele colaborează cu organele competente care vor stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului”, a transmis compania.

UPDATE - Este vorba despre un apartament situat la demisolul uni bloc din zona centralĂ a oraŞului  în care s-ar fi produs o acumulare de gaze din cauze deocamdată necunoscute.

Au fost înregistrate 5 victime, din care una  a suferit arsuri pe mai bine de 50% din corp şi 4 cu traumatisme uşoare, care au fost preluate de ambulanţă. 21 de persoane, printre care 3 copii şi 7 vârstnici, au fost evacuate, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi Eugen Chiriţă.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Galaţi, apartamentul în care s-a produs explozia este situat chiar în spatele hotelului Galaţi.

Din primele date se pare că în urma deflagraţiei ar exista o victimă, au mai transmis reprezentanţii ISU.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.