O ameninţare cu bombă care vizează o societate comercială din Braşov a fost trimisă, joi, pe adresa de e-mail a Poliţiei Locale. Au fost evacuate toate persoanele din incintă şi s-a restricţionat traficul în zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”În urma investigaţiilor efectuate de către personalul specializat al instituţiilor abilitate s-a constatat faptul că aspectele sesizate nu se confirmă”, a transmis IPJ Braşov. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”La data de 28 iulie 2022, în jurul orei 14.37, pe adresa de corespondenţă electronică a Poliţiei Locale Braşov a fost transmis un e-mail privind faptul că  într-o societate comercială situată pe bulevardul 15 Noiembrie din municipiul Braşov s-ar afla un dispozitiv exploziv”, a transmis, joi, IPJ Braşov.  

Sursa citată a precizat că în aceste momente sunt efectuate verificări de către toate instituţiile cu atribuţii în domeniu. 

”Au fost dispuse, de urgenţă, măsuri de evacuare a tuturor persoanelor din locaţie, restricţionarea traficului în perimetrul adiacent, fiind efectuate verificări de către personalul specializat”, au mai precizat poliţiştii.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.