Un copil de şapte ani s-a înecat miercuri seară într-un lac din judeţul Dolj, pentru scoaterea trupului fiind necesară intervenţia pompierilor. Cadrele medicale au făcut manevre de resuscitare, fără succes însă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină miercuri seara în localitatea Lipovu pentru căutarea unui copil de şapte ani care a dispărut în râul Desnăţui, în zona bălţii Buduroaie. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de căutare-salvare de la Secţie de Pompieri Segarcea şi un echipaj medical.

Pompierii au început căutările şi în scurt timp au reuşit să găsească trupul copilului. Cadrele medicale au început apoi manevrele de resuscitare, iar după câteva zeci de minute în care au  încercat să-l readucă la viaţă au fost nevoite să declare decesul.

Poliţiştii spun că după primele informaţii victima se afla cu alţi doi copii pe malul Desnăţuiului, iar la un moment dat a căzut în apă.

Trupul neînsufleţit va fi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut incidentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.