Un bărbat a fost prins de poliţiştii bucureşteni, după ce a lovit cu maşina o adolescentă în vârstă de 16 ani, care traversa strada, iar apoi a fugit de la locul accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Brigada Rutieră a Capitalei a transmis, miercuri, că poliţiştii au reţinut un bărbat în vârstă de 32 de ani, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

“La data de 15 martie 2023, în jurul orei 07:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe o arteră din Sectorul 1. În urma investigaţiilor, s-a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 32 de ani a condus un autovehicul pe Calea Griviţei, iar în dreptul imobilului cu nr. 401 a surprins şi accidentat o persoană de sex femeiesc, care s-a angajat în traversarea străzii. După producerea accidentului, conducătorul autovehiculului şi-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie sau a procurorului. În urma evenimentului a rezultat rănirea unei persoane de sex femeiesc, în vârstă de 16 ani, care a fost transportată la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a anunţat Brigada Rutieră a Capitalei.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au reuşit prinderea bărbatului de 32 de ani. El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.