Traficul rutier este blocat, duminică, pe Autostrada A1, pe sensul dintre Bucureşti şi Piteşti din cauza unui incendiu de vegetaţie uscată, care face ca vizibilitatea să fie redusă aproape la zero la kilometrului 53 al autostrăzii, poliţiştii luând în calcul şi blocarea sensului dinspre Piteşti către Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română, traficul este deviat de pe Autostrada A1, de la kilometrul 70 pe DN61 Petreşti - Corbi Mari de unde se reintră pe autostradă.

La ora transmiterii acestei ştiri poliţiştii iau în calcul posibilitatea să blocheze şi sensul de mers dinspre Piteşti către Bucureşti şi să devize maşinile pe o rută ocolitoare.

Incendiul care a izbucnit duminică în jurul prânzului la o suprafaţă mare de vegetaţie uscată face ca vizibilitatea să se apropie de zero în apropierea kilometrului 53 al autostrăzii. În zonă sunt mai multe autospeciale de stingerea incendiilor ale pompierilor de la ISU care încearcă să limiteze extinderea flăcărilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.