Un scandal a avut loc, marţi, la Timişoara, între mai mulţi bărbaţi de etnie romă, o maşină fiind distrusă. Poliţiştii fac cercetări pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Scandalul a avut loc pe strada Vadul Crişului din cartierul Ronaţ din Timişoara. Trei cetăţeni de etnie romă au venit la alţi doi care locuiesc în acest cartier şi au început să se certe. La un moment dat, cei trei au început să lovească maşina celor pe care îi vizitau.
 
Vecinii au chemat Poliţia pentru a aplana conflictul.
 
”Poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Vadul Crişului, din zona Ronaţ a Timişoarei, a izbucnit un scandal între 5 persoane pe baza unor neînţelegeri mai vechi. Conflictul nu a degenerat, întrucât a fost întrerupt de intervenţia poliţiştilor, cele 5 persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 69 de ani, fiind conduse de îndată la sediul Secţiei 4 Poliţie. În urma acestui scandal un autoturism a fost distrus, însă nicio persoană nu a suferit vătămări corporale”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.
 
În acest caz, poliţiştii fac cercetări pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.