Un bărbat de 60 de ani din Teleorman şi-a înjunghiat mortal soţia şi şi-a asfixiat fiica de un an şi trei luni, după care s-a sinucis. Poliţiştii şi procurorii au stabilit că evenimentele s-au produs duminică, pe fondul unor discuţii contradictorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În dimineaţa zilei de 21.06.2020, poliţiştii teleormăneni  au fost sesizaţi de către un barbat din comuna Mereni, sat Merenii de Jos, cu privire la producerea unui conflict la o familie din localitate.  Ajunşi la fata locului, poliţiştii au constatat următoarele: pe fondul unor discuţii contradictorii, un bărbat în vârstă de 60 de ani şi-a înjunghiat mortal soţia în vârstă de 39 de ani, iar într-o baie a locuinţei a fost găsit cadavrul unei fetite în vârstă de 1  an şi 3 luni care se pare că ar fi fost ucisă prin asfixiere”, a transmis, duminică, IPJ Teleorman.

Poliţiştii au precizat că, ulterior, într-o altă cameră, a fost găsit şi autorul care prezenta mai multe plăgi, constatându-se şi decesul acestuia.

Ancheta este în derulare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Teleorman.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.