Specialiştii de la INML Iaşi au analizat probele de sânge prelevate de la tânărul de 20 de ani şi au venit cu o concluzie: atacatorul care în urmă cu două luni a lovit intenţionat cu maşina 10 persoane, a înjunghiat o persoană şi a forţat intrarea în mall-ul din Brăila nu consumase droguri în ziua atacului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Specialiştii Institutului de Medicină Legală din Iaşi nu au găsit urme de droguri în sânge, astfel încât consumul de substanţe interzise a fost scos de pe lista eventualelor cauze ale acţiunilor atacatorului.

Cert este că bărbatul consumase alcool, lucru stabilit chiar după atac.

În continuare anchetatorii, aşteaptă rezultatul expertizei psihiatrice efectuată la Institutul Naţional de Medicină legală Mina Minovici din Bucureşti.

Atacul de la mall-ul din Brăila a avut loc pe 11 noiembrie, anul trecut. Atacatorul, un individ de 20 de ani, a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat şi tâlhărie calificată, şi se află în arestul Poliţiei din Brăila. C

azul este şi în atenţia unui procuror criminalist, dar şi al procurorilor DIICOT Galaţi, care s-au sesizat din oficiu şi încearcă să afle dacă fapta brăileanului care a lovit cu intenţie mai multe persoane şi a înjunghiat un bărbat poate fi încadrată la acte de terorism.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.