Un tânăr în vârstă de 22 de ani, suspectat că a furat aproximativ 40.000 de lei din casieria unei săli de jocuri din Sectorul 4, a fost prins de poliţiştii din Capitală, el fiind cercetat sub control judiciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţei Capitalei, în 23 ianuarie, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi, prin intermediul 112, despre faptul că un bărbat nencunoscut, profitând de neatenţia angajaţilor, a sustras din casieria unei săli de jocuri din Sectorul 4 suma de aproximativ 40.000 de lei, după care a părăsit zona.

În urma investigaţiilor desfăşurate, în 29 ianuarie, în jurul orei 22.00, cu sprijinul Secţiei 15 Poliţie, a fost identificat şi prins un bărbat în sarcina căruia a fost reţinută săvârşirea faptei reclamate, acesta fiind dus pentru audieri la sediul Secţiei 16.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, tânărul fiind pus sub control judiciar.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.