Doi bărbaţi - tată şi fiu - au provocat scandal în centrul municipiului Fălticeni, distrugând cu o sabie mai multe rafturi şi vitrine dintr-un magazin, lovind cu o baionetă o maşină de poliţie şi o ambulanţă şi ameninţând mai multe persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, pe data de 15 iunie, un bărbat a provocat un scandal în centrul municipiului Fălticeni.

Astfel, el a agresat mai întâi un bărbat, după care a revenit la locul agresiunii înarmat cu o sabie. Cu aceasta el a distrus mai multe rafturi şi vitrine ale unui magazin şi a ameninţat o altă persoană.

După zece minute, în sprijinul bărbatului a venit tatăl său înarmat cu o baionetă. Ei au fugit după persoana ameninţată şi fratele acesteia. De asemenea, tatăl a lovit cu baioneta o ambulanţă şi maşina de poliţie care se deplasase în zona respectivă, dar şi un alt autoturism, acestea suferind avarii.

Procurorii îl cercetează pe fiu sub control judiciar pentru comiterea a trei infracţiuni de distrugere şi pentru infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.