Şapte autoturisme au fost implicate, luni, într-o tamponare pe DN 13 (E 60), în judeţul Mureş, după ce un şofer a frânat brusc, iar cei din spatele său nu au putut opri maşinile la timp. Coliziunea s-a soldat cu pagube materiale importante, însă nicio persoană nu a fost rănită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tamponarea s-a produs între localităţile mureşene Uncheni şi Cristeşti, pe DN 13, în momentul în care pe şosea se formase o coloană de autoturisme, iar unul dintre şoferi a frânat brusc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mureş, Andreea Pop, şoferii care circulau în aceeaşi direcţie de mers nu au reuşit să frâneze la timp, pentru că nu au păstrat distanţa de siguranţă în mers.

În total, şapte autotuisme s-au ciocnic, fără ca vreo persoană să fie rănită.

Conform martorilor, unele dintre autoturisme au avarii mari, pagubele fiind de importante.

Evenimentul rutier nu a fost înregistrat ca accident.

Poliţiştii spun că traficul nu a fost afectate pe acest segment de drum, în condiţiile în care şoferii implicaţi au tras maşinile pe marginea şoselei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.