Un salvamar în vârstă de 43 de ani din Costineşti a fost lovit de un turist marocan, după ce a strigat după prietena acestuia să iasă din apă deoarece erau curenţi puternici şi exista riscul să fie dusă în larg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, un salvamar din Costineşti, în vârstă de 43 de ani, s-a prezentat, duminică, la sediul Poliţiei staţiunii Costineşti, unde a depus plângere penală pe numele unui bărbat, de 19 ani, pentru că ar fi fost agresat.
 
"În urma verificărilor s-a stabilit faptul că salvamarul ar fi strigat-o pe prietena presupusului agresor, atenţionând-o pe aceasta să iasă din apă, întrucât existau curenţi puternici”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. 
 
Între cei doi a izbucnit un conflict, iar la un moment dat turistul marocan l-a lovit pe salvamar cu pumnul în zona feţei.
 
Poliţiştii au întocmit în această cauză un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.