Poliţiştii din Prahova l-au identificat pe bărbatul care a sunat, marţi seară, la 112 şi a anunţat că ar fi bombe în Spitalul Judeţean şi într-un supermarket, acesta fiind audiat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Prahova au anunţat, miercuri, că au identificat un bărbat bănuit că este autorul apelului la 112 prin care se anunţa amplasarea unor  dispozitive explozive la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi la un supermarket din oraş. 

Bărbatul are 34 de ani, este din municipiul Câmpina şi miercuri după-amiază este audiat. 

Dosarul este instrumentat de ofiţerii BCCO şi procurorii DIICOT.

Autorităţile din Ploieşti au fost în alertă, marţi seară, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că în Spitalul Judeţean, cea mai mare unitate de profil din Prahova, dar şi într-un supermarket ar fi fost amplasate dispozitive explozive. Peste două sute de persoane au fost evacuate din magazin şi din spital. Alertele s-au dovedit a fi false. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.