Mai multe percheziţii se defăşoară marţi dimineaţă în Bucureşti, Ilfov şi Teleorman, într-un dosar de tâlhărie şi şantaj, 13 persoane urmând să fie duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”La această oră, peste 100 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijin al Inspectoratului General al Poliţiei Române  pun în aplicare 11 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi în judeţele  Ilfov şi Teleorman şi 13 mandate de aducere  într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi şantaj”, anunţă IGPR.
Cercetările se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.
Persoanele vor fi conduse pentru audieri la Serviciul Grupuri Infracţionale Violente.
Actiunea beneficiază de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Unităţii Teritoriale de Analiza Informaţiilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.