Omul de afaceri Vasile Turcu, fost acţionar la FC Dinamo, a fost dus în stop cardio-respirator la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde medicii încearcă să îl resusciteze, surse din Poliţie declarând că acesta ar fi încercat să se sinucidă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sursele judiciare au precizat că Vasile Turcu a fost găsit de o persoană din familia sa, după ce a încercat să se spânzure.

Vasile Turcu a fost dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde medicii încearcă să îl resusciteze.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat pentru News.ro că Vasile Turcu este în Secţia de Terapie Intensivă, în stop cardio-respirator, resuscitat.

Poliţia Capitalei a deschis în acest caz un dosar.  

"În urmă cu aproximativ o oră, Poliţia a fost sesizată cu privire la un bărbat care ar fi avut o tentativă de suicid. Acesta a  fost preluat de către un echipaj de salvare şi transportat la spital. În acest moment, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti, Serviciul Omoruri efectuează cercetări în vederea stabilirii condiţiilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat Poliţia Capitalei.

Omul de afaceri Vasile Turcu, în vârstă de 62 de ani, şi-a vândut, în martie 2011, către Nicolae Badea toate acţiunile deţinute la clubul de fotbal Dinamo, retrăgându-se astfel oficial din acţionariatul echipei din Ştefan cel Mare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.