O butelie a explodat într-o gospodărie din Bucureşti, un bărbat în vârstă de 58 de ani fiind rănit. La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii intervin cu şase autospeciale pentru stingerea incendiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Conform reprezentanţilor ISU aflaţi la faţa locului, o butelie a explodat într-o gospodărie de pe strada Lătăreţu Dumitru din Bucureşti. În urma exploziei, un bărbat în vârstă de 58 de ani a fost rănit, având arsuri pe aproximativ 10% din suprafaţa corpului. El este conştient şi a fost preluat de un echipaj SMURD sosit la faţa locului, urmând să fie transportat la spitalul Bagdasar Arseni.
 
 
La faţa locului se află şase autospeciale ale pompierilor care intervin pentru stingerea incendiului izbucnit în urma exploziei, care a dus şi la prăbuşirea unei mari părţi din locuinţa respectivă.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.