Nouă persoane rănite în urma exploziei unei butelii într-un târg din Capitală au fost duse la Spitalul Floreasca, Spitalul Universitar şi Spitalul de Arşi, iar alte trei au primit îngrijiri medicale la faţa locului, potrivit Poliţiei Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Nouă persoane rănite au fost transportate la spital

Poliţia Capitalei arată, într-un comunicat de presă, că 12 persoane au suferit arsuri în urma deflagraţiei, trei dintre acestea primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Celelalte nouă victime au fost transportate la spitale, dintre care patru la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, patru la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi una la Spitalul Universitar de Urgenţă, a precizat sursa citată.

Poliţiştii de la Brigada Rutieră a Capitalei au asigurând fluidizarea traficului în zona exploziei şi au însoţit echipajele de prim ajutor către unităţile sanitare.

La locul exploziei au fost echipaje ale secţiilor 21 şi 25 de Poliţie, precum şi echipaje SMURD. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs explozia.

Şase persoane au fost rănite în urma exploziei unei butelii într-un târg din Capitală au fost duse la Spitalul 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situiaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, Adrian Marin, o persoană a sunat la numărul de urgenţă 112 şi anunţat că a avut loc o explozie de la o butelie, în zona târgului de vechituri de pe Valea Cascadelor din Capitală, fiind urmată de un incendiu.

În zonă au fost trimise nouă ambulanţe SMURD, trei maşini de stingere şi o autospecială pentru descarcerare, a precizat Adrian Marin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.