Doi poliţişti au fost răniţi, marţi seară, după ce maşina de serviciu în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier produs pe DN 15, în judeţul Neamţ. Autospeciala avea semnalele acustice şi luminoase pornite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul s-a produs pe DN 15, în comuna Săvineşti. 
 
“În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau trei persoane şi o autospecială a IPJ Neamţ în care se aflau doi poliţişti. La locul solicitării au fost alocate forţe şi mijloace de intervenţie de la Detaşamentul de pompieri Piatra Neamţ (o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere şi două ambulanţe SMURD, TIM şi EPA)”, a anunţat ISU Neamţ.
 
Pompierii i-au scos din maşină pe cei doi poliţişti. Aceştia au fost preluaţi şi transportaţi de echipajele SMURD la Unitatea de Primire Urgenţe Piatra Neamţ.
 
”În această seară, în jurul orei 18:20, poliţiştii Serviciului Rutier Neamţ au înştiinţaţi despre producerea unui accident rutier, pe Drumul Naţional 15, în localitatea Săvineşti. În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau trei persoane şi o autospecială din cadrul Serviciului Rutier Neamţ, în care se aflau doi poliţişti. Autospeciala avea semnalele acustice şi luminoase pornite. Cei doi poliţişti au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportate la o unitate spitalicească. Aceştia sunt stabili şi conştienţi, fiind efectuate investigaţii medicale, pentru stabilirea unui diagnostic”, a precizat IPJ Neamţ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.